VERKOOPSTYLISTEN

Vind een verkoopstylist, verkoopstyliste, verkoopstylingbureau of opleiding verkoopstylist in uw regio

Verkoopstylisten.NL: sneller uw woning verkopen met verkoopstylisten, verkoopstylistes of verkoopstylingbureaus

Verkoopstylisten.NL: Ook voor een opleiding verkoopstylist

verkoopstylisten.nl

WW homestyling Wilma Wortelboer
WW homestyling Doorwerth Arnhem
 

WW homestyling
Verkoopstylist: Wilma Wortelboer
Beethovenlaan 86
6865 EC Doorwerth
Tel.: 06 12966070
www.wwhomestyling.nl

Door het aantrekkelijker maken van uw woning, ervoor zorgen dat uw huis boven alle te koop staande huizen uitspringt, zal deze aantoonbaar sneller verkocht worden. Verkoopstyling is voordeliger dan een eerste prijsverlaging!! U krijgt maar één kans op een goede eerste indruk. Belangrijk zijn presentatie, leefomgeving, onderscheid, beleving en emotie.

Wilma Wortelboer, oprichter en eigenaar van WW homestyling is dé specialist in verkoopstyling. Zij bekijkt uw huis met een objectieve blik van een potentiële koper en ziet alles wat een snelle verkoop in de weg staat. Wilma zal met minimale middelen en kosten uw huis verkoopklaar maken zodat het ruimtelijker, neutraler maar vooral aantrekkelijker wordt en een bredere doelgroep aanspreekt. Hoe groter de doelgroep, des te meer kans op verkoop of verhuur!

Voor meer informatie of het maken van een afspraak bel: +31(0)6 12966070 of mail WW homestyling.

Wilma Wortelboer heeft een jarenlange ervaring op het gebied van interieurontwerp in zowel de particuliere als zakelijke sector. Wilma heeft zich in 2010 gespecialiseerd in verkoopstyling (vastgoedstyling) en geeft ook regelmatig trainingen verkoopstyling aan cursisten in Nederland en makelaars in Vlaanderen, zulks in opdracht van de LNV, onderdeel van de Styling Concepts Group.

 

| links |
InformationStart Internet Concepts B.V., The Netherlands