VERKOOPSTYLISTEN

Vind een verkoopstylist, verkoopstyliste, verkoopstylingbureau of opleiding verkoopstylist in uw regio

Verkoopstylisten.NL: sneller uw woning verkopen met verkoopstylisten, verkoopstylistes of verkoopstylingbureaus

Verkoopstylisten.NL: Ook voor een opleiding verkoopstylist

verkoopstylisten.nl

Verkoopstylingbureau Welling & Peters
Verkoopstylingbureau Welling & Peters
 

Verkoopstylingbureau Welling & Peters
Alexanderstraat 36    (Waaldijk 40)
6812 BG Arnhem    (6678 MC Oosterhout, Gdl)
Tel.: 06 44096958
Tel.: 06 34929303
www.wellingenpeters.nl

Monique Welling en Ellis Peters zijn gecertificeerde verkoopstylisten, opgeleid door House of KIKI en aangesloten bij het CNVV (Centraal Netwerk Voor Verkoopstylisten).

Zij zijn de oprichters van Verkoopstylingbureau Welling & Peters, een bureau dat gespecialiseerd is om een woning optimaal te presenteren voor de verkoop. Monique en Ellis zijn in de wijde omtrek bekend om hun creativiteit, ruimtelijk inzicht, oog voor detail en deskundigheid met betrekking tot kleurgebruik en verlichting. In 2003 begonnen zij een woonwinkel met exclusieve stoffen, accessoires en meubelen. Na vier jaar zijn zij met hun ruime expertise over diverse woonstijlen, materialen en woonwensen de adviesrichting op gegaan. Zij adviseren bij de inrichting en verkoop van huizen, ook leegstaande huizen richten zij in voor makelaars.

Het inschakelen van Verkoopstylingbureau Welling & Peters vergroot de kans dat u uw huis verkoopt aanzienlijk. U hoeft zelfs minder aan de prijs te doen. Door het restylen van uw woning wordt deze aantrekkelijker voor de potentiŽle kopers. Binnen vijftien seconden beslist deze koper of hij uw woning een bezoek waard vindt.

Tijdens een kennismakingsgesprek bekijken Monique Welling en Ellis Peters samen uw woning. Ze bespreken wat nodig is om de woning net dat extra beetje sfeer te geven waar potentiŽle kopers voor vallen. Op basis van dit gesprek maken ze een offerte en gaan ze aan de slag. Voor de inrichting/restyling van de woning maken ze zoveel mogelijk gebruik van uw eigen meubels en accessoires.

Verkoopstylisten Monique Welling en Ellis Peters streven naar een ruime en lichte uitstraling zodat uw woning aantrekkelijk is voor een breed publiek.

| links |
InformationStart Internet Concepts B.V., The Netherlands