VERKOOPSTYLISTEN

Vind een verkoopstylist, verkoopstyliste, verkoopstylingbureau of opleiding verkoopstylist in uw regio

Verkoopstylisten.NL: sneller uw woning verkopen met verkoopstylisten, verkoopstylistes of verkoopstylingbureaus

Verkoopstylisten.NL: Ook voor een opleiding verkoopstylist

verkoopstylisten.nl

inZicht bureau voor verkoopstyling, interieur- en kleuradvies
inZicht woonadvies verkoopstyling
 

inZicht woonadvies
Mevrouw Sandra Tijs
Jacob Marislaan 46
6813 JW Arnhem
Tel.: 06 41233641
www.inzichtwoonadvies.nl

U krijgt nooit een 2e kans voor een 1e indruk!

 

Verkoopstylingbureau inZicht woonadvies is in 2007 opgericht door Sandra Tijs.

 

Verkoopstyling

Als LNV gecertificeerd verkoopstylist zorgt Sandra voor een optimale presentatie van huizen die te koop staan. Dit betekent dat een woning er zo neutraal mogelijk moet uitzien. Een koper koopt namelijk ruimte en geen sfeer. Hij moet er zichzelf met zijn spullen als het ware al kunnen zien wonen. Verkoopstyling wordt toegepast om een zo groot mogelijke doelgroep te bereiken. Daarmee vergroot je de kans op een snelle verkoop en een zo hoog mogelijke verkoopprijs.

 

Weetjes

Wist u dat 70 procent van de potentiŽle kopers via het internet een huis al van binnen en buiten heeft gezien, nog voordat er een afspraak wordt gemaakt voor een bezichtiging? Het is daarom essentieel dat uw woning er voor de fotopresentatie op internet, in alle opzichten optimaal en verzorgd uitziet. Als u zich weet te onderscheiden en zorgt dat uw huis opvalt, maakt het kopers nieuwsgierig en geÔnteresseerd. Nog een weetje: als een woning daadwerkelijk wordt bezichtigd, dan zijn de eerste 15 seconden van cruciaal belang voor het verkoopproces!

 

Van knelpunt tot oplossing

Wanneer u al een aantal jaren in uw huis woont, is het misschien gaandeweg vol geraakt met meubilair en accessoires of zijn er mankementen ontstaan die u niet meer opvallen. PotentiŽle kopers zien dit wel, zij onthouden deze negatieve punten en dit kan de verkoop belemmeren. Ook de persoonlijke smaak van de verkoper kan een negatieve invloed hebben op kijkers. Een verkoopstylist is objectief en kijkt door de ogen van de potentiŽle koper.

 

Ons uitgangspunt is altijd om zoveel mogelijk uw bestaande inboedel te gebruiken om zo de uitgaven tot een minimum te beperken. Dit betekent veelal geen ingrijpende metamorfose, maar wel de juiste oppepper zodat uw huis er positief uitspringt.

 

Feiten

Het is bewezen dat verkoopstyling de verkoper uiteindelijk meer oplevert dan het verlagen van de vraagprijs. En wat te weinig mensen zich realiseren: het bedrag dat de verkoper kwijt is aan het verkoopklaar maken van zijn woning zal altijd lager zijn dan zijn eerste prijsverlaging!

Conclusie: de gemaakte kosten voor verkoopstyling verdient u gemakkelijk terug.

 

Diensten

inZicht woonadvies kan op allerlei gebieden behulpzaam zijn, onder andere met: fotopresentaties, kleuradvies, de verhuur van meubels, accessoirespakketten en opslag.

 

Graag tot ziens!

 

inZicht woonadvies Ė meerwaarde bij verkoop

| links |
InformationStart Internet Concepts B.V., The Netherlands